Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

33 - Les pomm'tierres du Kemmelberg

29 Novembre 2009 , Rédigé par cyr Publié dans #Goûtez moi ça!!

Bon à cht’eur, in va voir eune recette chuper simp’ et chuper bon avec ed produits del terroir…

Pour cha, commincez par aller vaquer ed côté de Kemmel pour glaner des pomm’tierres…cha ché les ingredients qui fô …

En r’vennant, bin lavez les pommtierres qui portent bin eul nom (ben ouais, qui dit pomm’tierre dit tierre, ch’est évident…)

Alors on va nin les faire à l’plure, che sero trop simp’…on va couper les pommetierres  en tiots morcheaux in laichant la pélure avec tout ses bons pesticites… (mais faut bin laver pour inlever  el tierre…)…

Dans un peu d’huile ou d’ beurr’, vous faiso er’venir les pommestierres pour qu’elle choient toutes dorées… Et ché tout…

Vous pouvo servir tout cha avec un œuf au plat, ch’e très bon…

Pas besoin de vous expliquer commint qu’on fait un oeuf au plat?? faut pas déconner quind même…

Ché chur que Pierrot il auro mi eun heur' pou cuir el bazar... mais bon mi j'o nin besoin eud faire eune heur' d'émission, alors mi j'fo rapit' et nin compliqué...

Partager cet article

Repost 0

Commenter cet article

Nico 30/11/2009 20:30


J'en connais un qui va traiter ...
:-D
Elles avaient l'air succulentes !!

On y retourne ?
(en prenant aussi des betteraves et des choux de Bruxelles on peut se tenter une soupe en entrée :-p)